Доставка

Доставката се осъществява на територията на Република България. Посочените цени на продуктите не включват доставка.

Всички цени на уебсайта са крайни с ДДС.

Доставката се извършва до посочен от вас адрес от куриерска фирма Еконт. Цената на доставката за сума над 120 лв. е БЕЗПЛАТНА. За сума под 120 лв., цената за доставката се изчислява автоматично според тарифите на Еконт.

Поръчката се доставя от куриер до 1 – 2 работни дни след приемането й, освен за населени места, които се обслужват по график от куриерската компания. Поръчки направени до 15 часа се обработват на същия ден. Тези, които са направени след 15 часа, се обработват на следващия работен ден. Поръчките се обработват в работни дни. Доставки не се извършват в неделя и официални празници.

Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

 

Начини на плащане

Дължимата сума за стоката и куриерската услуга се заплаща на куриера, извършващ доставката на адреса или при получаване в офис на куриера. При заплащането се използва Пощенски паричен превод (ППП). Клиентът получава фискален документ от Куриера, като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиентът запазва фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане, като може да го приложи към фактура, ако е необходимо.