Винени дегустации във винарска изба Страцин

Екипът на винарска изба Страцин влага старание и грижа още при пристигането на всеки един гост – индивидуален или част от група. В горещите летни месеци посрещаме нашите гости с освежаващ welcomedrink, за да дадем добър старт на преживяванията им в нашата изба.

Производство

Не се съмняваме, че всеки наш посетител знае поне малко за технологията за производство на вино, но считаме, че въвеждайки ги подробно в нашия опит, знания и похвати им предоставяме пълен и всеобхватен поглед над целия процес. Модерното ни оборудване и високотехнологични машини несъмнено представляват интерес за любителите на виното.

Помещение за стареене

Следващата стъпка от преживяването е да въведем нашите гости в помещението, в което стареят нашите вина. Лекият хлад, характерната влажност на въздуха и ароматът на френски и американски дъбови бъчви, придават очарование на разположеното под самата изба помещение.

Бутилиращо помещение

Мястото, където вината „влизат“ в бутилки, а тях обличаме с елегантните им етикети, златни или сребърни капсули, винаги е било интересно за нашите посетители. Автоматизацията на целия този процес, позволява на нашите посетители да станат свидетели на тази толкова важна и последна стъпка в производството на вино.

Дегустация

След като сме обходили, буквално и преносно, всички етапи от производствения процес, е време да настаним нашите гости в прохладната ни дегустационна. Там започва истинското запознанство с нашите вина. Обичаме да обръщаме внимание на детайлите, затова смятаме, че всеки сорт и вид вино има своя перфектен акомпанимент във вид на храна. Тъй като, всяка дегустация има минимум 3 различни вида вино, предлагаме подходящи ордьоври към всеки един от тях. Меки и нежни сирена за белите и розетата, и прекрасно допълващи месни деликатеси за червените.

Освен това, знаем, че при градацията бели-розе-червени вина е необходимо така нареченото „изчистване“ на вкуса и сме се погрижили и за него. Пресните, пухкави бели хлебчета и хладката трапезна вода са неотменни спътници на всяка истинска дегустация.

Освен приказната локация и добрата грижа към госта, ние сме осигурили и неотменното присъствие на някои от нашите технолози. По този начин, посетителите ни могат да са сигурни, че винаги могат да получат професионално разяснение за всяко едно от нашите вина, както и отговори на всички въпроси, които ги вълнуват.

За нас е удоволствие да бъдем на ваше разположение. Вижте по-долу нашите предложения за варианти на дегустации.

За повече информация и записвания – тел.: 0885 510 620 и office@stratsinwinery.bg

винени дегустации

Базов пакет за винени дегустации – серия EarlyBirds

3 вина от серия EarlyBirds
Кетъринг:
включва месни и млечни деликатеси, минерална вода и хляб

Пакет за винени дегустации – серия SOULMATEs

2 вина от серия EarlyBirds и 2 вина от серия SOULMATEs
Кетъринг: включва месни и млечни деликатеси, минерална вода и хляб

Пакет за винени дегустации – ВИП

1. Sauvignon Blanc SOULMATEs
2. Chardonnay SOULMATEs
3. Sauvignon Blanc Rose SOULMATEs
4. Grenache & Syrah Rose SOULMATEs
5. Merlot SOULMATEs
6. Syrah SOULMATEs
Кетъринг: включва месни и млечни деликатеси, сезонен плод, минерална вода и хляб)

* Посочените цени включват: Наем на зала, кетъринг, обслужване, разглеждане на винарската изба, кратка презентация на винопроизводството и водене на дегустация. Времетраенето на винения тур е до два часа.

Дегустациите се организират след предварително договорени дата и час. Минималният брой за провеждане на винена дегустация е 10 човека.
За повече информация и записвания – тел.: 0885 510 620 и office@stratsinwinery.bg

Посещението във винарска изба е идеалният подарък за всеки ценител на българските вина. Подарявате му не само наслада на сетивата, но и преживяване, което се помни дълго!
Зарадвайте близък човек с красив ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР, персонално адресиран и с възможност да го поднесете в красива подаръчна опаковка.
Изберете подходящия дегустационен пакет при нас от нашите партньори winetours.bg

Проектът за красивата ни зала е осъществен от MOLT Design Group, които вложиха цялата си енергия и любов за да направят нашия интериорен дизайн и обзавеждане.